Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ковтун Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Палагутін Є. Є. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Тупиленко Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Девляча М. В. 0.000 Відмова
5 Симоненко В. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)