Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 0.64
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Малиш С. О. 167.743 Рекомендовано (к) 144 137 149 158 10
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Історія України: 149
  • Географія: 158
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • РК: 1.07