Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМ 30

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
42
Конкурс
1.4

Харчові технології ВМ 25 / БМ 15

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
22
Конкурс
1.47

Харчові технології ВМ 45 / БМ 15

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
15
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 30 / БМ 10

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку

Предмети

Українська мова та література (k=0.45)
Історія України або Математика або Біологія або Географія або Хімія (k=0.45)
Поданих заяв
3
Конкурс
0.3

Харчові технології ВМ 30 / БМ 10

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
7
Конкурс
0.7

Харчові технології ВМ 15 / БМ 5

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Конкурс
0.4

Харчові технології ВМ 25 / БМ 5

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
11
Конкурс
2.2

Харчові технології ВМ 15 / БМ 5

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Українська мова та література (k=0.45)
Історія України або Математика або Хімія або Географія або Біологія (k=0.45)
Поданих заяв
5
Конкурс
1