Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 18 / БМ min 1

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
73
Конкурс
4.06
Рекомендовано
42
Зараховано
27

Харчові технології ВМ 13 / БМmax 2 / БМ min 1

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 5м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
18
Конкурс
9
Рекомендовано
10
Зараховано
6

Харчові технології ВМ 35 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
24
Зараховано
24

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Українська мова (Фахове випробування, балmin 60)
Поданих заяв
6
Зараховано
6

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Економічна теорія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Українська мова (Фахове випробування, балmin 60)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • денна форма • 1р 3м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Економічна теорія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Українська мова (Фахове випробування, балmin 60)
Поданих заяв
6
Зараховано
6

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Магістр • денна форма • 1р 3м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Фаховий іспит економічна теорія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
12
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Українська мова (Фахове випробування, балmin 60)
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 60)
Поданих заяв
2
Зараховано
2