Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Технологія приготування їжі (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
5
Зараховано
4

Харчові технології ВМ 100 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит)
Математика (вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
49
Рекомендовано
10
Зараховано
39
Квота1
4

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
2
Рекомендовано
2

Харчові технології ВМ 50 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Українська мова (вступний іспит)
Математика (вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
31
Рекомендовано
15
Зараховано
16
Квота1
2

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія приготування їжі (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
0