Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 13

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / БМmax 13 / БМ min 2

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
115
Конкурс
8.85
Зараховано
13

Туризм ВМ 30 / БМmax 10 / БМ min 2

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
201
Конкурс
20.1
Зараховано
19

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Зараховано
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5
Зараховано
3

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
21
Зараховано
2

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Туризм ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

фаховий іспит (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
5