Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Професійна освіта ВМ 7 / БМmax 5 / К 2

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Конкурс на бюджет
0
Поданих заяв 2018
3
Конкурс на бюджет 2018
2

Професійна освіта ВМ 7 / БМmax 5 / К 2

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.2
Поданих заяв 2018
4
Конкурс на бюджет 2018
0.6
Поданих заяв 2017
4

Професійна освіта ВМ 24 / БМ 2 / К 22

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Магістр • денна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
38
Конкурс на бюджет
19
Поданих заяв 2018
26
Поданих заяв 2017
1

Професійна освіта ВМ 20 / БМ 2 / К 18

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
9
Конкурс на бюджет
4.5
Поданих заяв 2018
9
Поданих заяв 2017
7

Професійна освіта ВМ 10 / БМ 1 / К 9

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.12.2022 (3р 4м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
6
Конкурс на бюджет
6

Професійна освіта ВМ 3 / К 3

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-технічний факультет
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
6
Поданих заяв 2018
4
Конкурс на бюджет 2018
0.6
Поданих заяв 2017
4

Професійна освіта ВМ 16 / К 16

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
19
Поданих заяв 2018
10

Професійна освіта ВМ 0

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Магістр • заочна форма • 30.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Тест з професійної готовності (залік) , k=0 , мін.бал 15
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
10

Професійна освіта ВМ 0

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Бакалавр • заочна форма • 30.09.2019-30.12.2022 (3р 4м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
0

Професійна освіта ВМ 20 / К 20

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
9