Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 20 / БМmax 5 / К 15

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Конкурс на бюджет
0.2

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 25 / БМ 3 / К 22

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
35
Конкурс на бюджет
11.67
Поданих заяв 2018
35
Поданих заяв 2017
18

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 15 / К 15

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
2

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 15 / К 15

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
1

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 25 / К 24

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • заочна форма • 23.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
5

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • заочна форма • 02.12.2019-15.03.2021 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
5