Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 15

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 15 / БМmax 10 / К 5

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
73
Конкурс на бюджет
5.6
Поданих заяв 2018
44
Конкурс на бюджет 2018
1.7
Поданих заяв 2017
109
Конкурс на бюджет 2017
6.06

Харчові технології ВМ 15 / БМ 3 / К 12

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
7
Конкурс на бюджет
2.33
Поданих заяв 2018
8
Поданих заяв 2017
109
Конкурс на бюджет 2017
6.06

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
62
Поданих заяв 2018
44
Конкурс на бюджет 2018
1.7
Поданих заяв 2017
109
Конкурс на бюджет 2017
6.06

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-28.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Економічна теорія (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
19
Поданих заяв 2018
11

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Магістр • денна форма • 01.09.2019-28.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Економічна теорія (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
45
Поданих заяв 2018
19

Харчові технології ВМ 70

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
73
Поданих заяв 2018
52
Поданих заяв 2017
71

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-28.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Економічна теорія (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
11

Харчові технології ВМ 24 / К 24

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2017
109
Конкурс на бюджет 2017
6.06

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Магістр • денна форма • 01.09.2019-28.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Економічна теорія (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
19

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
52
Поданих заяв 2017
71