Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 30 / БМ 15 / К 15

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
29
Конкурс на бюджет
1.8
Поданих заяв 2018
25
Конкурс на бюджет 2018
1.15

Харчові технології ВМ 34 / БМ 10 / К 24

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
35
Конкурс на бюджет
3.5
Поданих заяв 2018
21

Харчові технології ВМ 85 / БМ 5 / К 80

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
74
Конкурс на бюджет
14.8
Поданих заяв 2018
79

Харчові технології ВМ 15 / БМ 3 / К 12

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
11
Конкурс на бюджет
3.67
Поданих заяв 2018
7

Харчові технології ВМ 14 / БМ 2 / К 12

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
24
Конкурс на бюджет
12
Поданих заяв 2018
14

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
25
Конкурс на бюджет 2018
1.15

Харчові технології ВМ 2 / К 2

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
21

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-01.02.2024 (4р 4м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1

Харчові технології ВМ 10 / К 5

Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-01.02.2024 (4р 4м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1