Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
3
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Щава Тетяна Миколаївна 453.30 287.50 165.80 0.00 0.00 0.00 +
2 Бондаренко Ірина Сергіївна 431.80 275.50 156.30 0.00 0.00 0.00 +
3 Горкуша Ірина Михайлівна 428.60 267.50 161.10 0.00 0.00 0.00 + +
4 Гальченко Альона Сергіївна 426.30 259.00 157.30 10.00 0.00 0.00 + +
5 Трохименко Альбіна Василівна 417.00 273.00 144.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Сулименко Юлія Костянтинівна 409.60 268.50 141.10 0.00 0.00 0.00 +