Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
203
Оригіналів
102
Всього місць
840
Бюджетних місць
109
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
28 60 23 15.2
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
54 60 30 12.8
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
0 30 0 0
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
46 60 24 15
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
18 30 6 409.6
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
21 60 6 403.5
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
21 60 5 414.5
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
14 60 15 395.3
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
0 60 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
1 60 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
0 30 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
0 60 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
0 60 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
0 30 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
0 60 0 0
Фаховий іспит профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
0 60 0 0
Фаховий іспит профільний