Лохвицький технологічний технікум Полтавської державної аграрної академії
Статистика
- Заяв
- 203
- Оригіналів
- 102
- Всього місць
- 840
- Бюджетних місць
- 109
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
28 | 60 | 23 | 15.2 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
54 | 60 | 30 | 12.8 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
0 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
46 | 60 | 24 | 15 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
18 | 30 | 6 | 409.6 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
21 | 60 | 6 | 403.5 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
21 | 60 | 5 | 414.5 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
14 | 60 | 15 | 395.3 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
0 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
0 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
0 | 60 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |