Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Спеціалізація:
Виробництво пива і безалкогольних напоїв
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
3.5
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кулик Владислав Володимирович 398.90 + 263.50 135.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Орел Світлана Петрівна 474.20 297.00 177.20 0.00 0.00 0.00 +
3 Маруніч Ольга Анатоліївна 437.00 265.50 171.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Василенко Євген Іванович 429.00 266.00 163.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Старіцин Ростислав Юрійович 420.10 269.50 150.60 0.00 0.00 0.00 +
6 Ковтун Тамара Сергіївна 403.50 259.50 144.00 0.00 0.00 0.00 +