Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
0
Подано оригіналів:
0

Заяв ще немає