виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Васковський Євгеній Сергійович | 298.50 | — | 264.00 |
124.00 ,
140.00 ,
0.00
|
34.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |