Лохвицький технологічний технікум Полтавської державної аграрної академії
Статистика
- Заяв
- 97
- Оригіналів
- 96
- Всього місць
- 450
- Бюджетних місць
- 92
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
23 | 60 | 23 | 14.6 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
13 | 30 | 13 | 14.5 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
23 | 60 | 23 | 13.1 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
22 | 60 | 21 | 14.1 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
0 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
4 | 60 | 4 | 287 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
5 | 60 | 5 | 300.5 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
3 | 60 | 3 | 295 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
3 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство, Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |