Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
97
Оригіналів
96
Всього місць
450
Бюджетних місць
92
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство
23 60 23 14.6
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
13 30 13 14.5
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
23 60 23 13.1
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
22 60 21 14.1
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
0 30 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
4 60 4 287
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
5 60 5 300.5
Математика або Фізика профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
3 60 3 295
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання і переробка зерна
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
3 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство,
Спеціалізація: Виробництво пива і безалкогольних напоїв
0 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1 30 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)