бродильне виробництво і виноробство
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- бродильне виробництво і виноробство
- Спеціалізація:
- Виробництво пива і безалкогольних напоїв
- Всього місць:
- 60
- Бюджетних місць:
- 3
- Конкурс:
- 1
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Проценко Людмила Миколаївна | 329.50 | — | 282.50 |
154.50 ,
128.00 ,
0.00
|
47.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Клименко Катерина Анатоліївна | 308.00 | — | 270.50 |
146.50 ,
124.00 ,
0.00
|
37.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Більце Діана Іванівна | 295.00 | — | 258.00 |
125.50 ,
132.50 ,
0.00
|
37.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |