Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Перегорихатенко Ірина Володимирівна 17.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.20 0.00 8.00 0.00 +
2 Кубрак Христина Богданівна 16.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.70 0.00 7.00 0.00 +
3 Ахтаніна Ірина Олександрівна 16.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.10 0.00 7.00 0.00 +
4 Ложнікова Наталія Іллівна 15.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.90 0.00 7.00 0.00 +
5 Грицаюк Володимир Іванович 15.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.20 0.00 6.00 0.00 +
6 Бендеришин Назар Андрійович 15.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.00 0.00 7.00 0.00 +