виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціалізація:
- Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 6
- Конкурс:
- 1
- Подано заяв:
- 6
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Перегорихатенко Ірина Володимирівна | 17.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.20 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Кубрак Христина Богданівна | 16.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.70 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Ахтаніна Ірина Олександрівна | 16.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.10 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Ложнікова Наталія Іллівна | 15.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.90 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Грицаюк Володимир Іванович | 15.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.20 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Бендеришин Назар Андрійович | 15.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.00 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |