Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі
Статистика
- Заяв
- 207
- Оригіналів
- 202
- Всього місць
- 360
- Бюджетних місць
- 204
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
30 | 50 | 30 | 16.7 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування, Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування |
5 | 30 | 10 | 0 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність, Спеціалізація: Агент маркетингових послуг |
20 | 30 | 20 | 16.6 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
34 | 35 | 30 | 19.9 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
14 | 20 | 15 | 16.3 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу |
16 | 20 | 16 | 15.8 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
30 | 50 | 30 | 288 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування, Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування |
4 | 15 | 4 | 342 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність, Спеціалізація: Агент маркетингових послуг |
2 | 30 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
24 | 28 | 24 | 299.5 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування, Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність, Спеціалізація: Агент маркетингових послуг |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
8 | 20 | 9 | 309.5 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу |
2 | 10 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
12 | 12 | 10 | 15.3 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
6 | 10 | 6 | 15 |
Фаховий іспит (k=1) |