Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
207
Оригіналів
202
Всього місць
360
Бюджетних місць
204
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавець-комерсант
30 50 30 16.7
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування,
Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування
5 30 10 0
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: маркетингова діяльність,
Спеціалізація: Агент маркетингових послуг
20 30 20 16.6
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
34 35 30 19.9
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
14 20 15 16.3
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування,
Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу
16 20 16 15.8
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавець-комерсант
30 50 30 288
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування,
Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування
4 15 4 342
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність,
Спеціалізація: товарознавець-комерсант
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: маркетингова діяльність,
Спеціалізація: Агент маркетингових послуг
2 30 0 0
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
24 28 24 299.5
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування,
Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: маркетингова діяльність,
Спеціалізація: Агент маркетингових послуг
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
8 20 9 309.5
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування,
Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу
2 10 0 0
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування,
Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу
0 0 0 0
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
12 12 10 15.3
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
6 10 6 15
Фаховий іспит (k=1)