Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /

20

Бюджетних місць

36

Максимальна кількість заяв

28

Загальна кількість поданих оригіналів

1.8

Конкурс на бюджетне місце

36 абутірієнтів (100%)

З правом на першочерговий вступ

202

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)