Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Ресторанне господарство
ВМ 60 / БМ 25

25

Бюджетних місць

88

Максимальна кількість заяв

34

Загальна кількість поданих оригіналів

3.52

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (3.41%)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (1.14%)

З правом на першочерговий вступ

318

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)