Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Власенко Оксана Григорівна + 253.000 42.500
80.00
,
88.00
,
42.50
+
2
Дудник Алла Сергіївна + 246.000 41.000
78.00
,
86.00
,
41.00
+
3
Котусенко Олександр Петрович + 243.000 38.500
80.00
,
86.00
,
38.50
+
4
Кулик Юрій Зіновійович + 238.000 34.000
84.00
,
86.00
,
34.00
+
5
Філіппова Анастасія Юріївна + 231.000 38.500
76.00
,
78.00
,
38.50
+
6
Крива Ольга Миколаївна + 226.000 36.000
74.00
,
80.00
,
36.00
+
7
Богачьов Микола Ігорович + 224.500 31.500
76.00
,
80.00
,
37.00
+
8
Літвінова Катерина Олександрівна + 224.000 38.000
72.00
,
76.00
,
38.00
+
9
Петровський Ігор Григорович + 220.000 36.000
70.00
,
78.00
,
36.00
+
10
Куликова Олександра Євгеніївна + 220.000 38.000
70.00
,
74.00
,
38.00
+
11
Грибанюк Марина Валеріївна 215.000 32.500
76.00
,
74.00
,
32.50
+
12
Загорулько Тетяна Миколаївна 210.000 34.000
70.00
,
72.00
,
34.00
+
13
Рискаль Світлана Сергіївна 205.000 42.500
60.00
,
60.00
,
42.50
14
Верета Олексій Олегович 179.500 35.500
80.00
,
64.00
+
15
Линець Тарас Григорович 165.000 33.000
64.00
,
68.00
+
16
Ісаєва Олександра Андріївна 43.500 43.500 +
17
Васильковський Олексій Костянтинович 36.500 36.500 +
18
Дячук Володимир Сергійович 33.000 33.000 +