Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Петровський Ігор Григорович 36.000 36.000 +
2
Ісаєва Олександра Андріївна 43.500 43.500 +
3
Крива Ольга Миколаївна 36.000 36.000 +
4
Куликова Олександра Євгеніївна 38.000 38.000 +
5
Дячук Володимир Сергійович 33.000 33.000 +
6
Кулик Юрій Зіновійович 34.000 34.000 +
7
Філіппова Анастасія Юріївна 38.500 38.500 +
8
Котусенко Олександр Петрович 38.500 38.500 +
9
Верета Олексій Олегович 35.500 35.500 +
10
Васильковський Олексій Костянтинович 36.500 36.500 +
11
Грибанюк Марина Валеріївна 32.500 32.500 +
12
Загорулько Тетяна Миколаївна 34.000 34.000 +
13
Рискаль Світлана Сергіївна 42.500 42.500