Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Петровський Ігор Григорович 36.000 36.000
2
Ісаєва Олександра Андріївна 43.500 43.500
3
Крива Ольга Миколаївна 36.000 36.000
4
Куликова Олександра Євгеніївна 38.000 38.000
5
Дячук Володимир Сергійович 33.000 33.000
6
Кулик Юрій Зіновійович 34.000 34.000
7
Філіппова Анастасія Юріївна 38.500 38.500
8
Котусенко Олександр Петрович 38.500 38.500
9
Верета Олексій Олегович 35.500 35.500
10
Васильковський Олексій Костянтинович 36.500 36.500
11
Грибанюк Марина Валеріївна 32.500 32.500
12
Загорулько Тетяна Миколаївна 34.000 34.000
13
Рискаль Світлана Сергіївна 42.500 42.500
14
Богачьов Микола Ігорович 0.000 0.000
15
Літвінова Катерина Олександрівна 0.000 0.000
16
Власенко Оксана Григорівна 0.000 0.000
17
Дудник Алла Сергіївна 0.000 0.000