Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Петровський Ігор Григорович 220.000 36.000 184.00 +
2
Ісаєва Олександра Андріївна 233.500 43.500 190.00 +
3
Крива Ольга Миколаївна 226.000 36.000 190.00 +
4
Куликова Олександра Євгеніївна 220.000 38.000 182.00 +
5
Дячук Володимир Сергійович 216.000 33.000 183.00 +
6
Кулик Юрій Зіновійович 238.000 34.000 204.00 +
7
Філіппова Анастасія Юріївна 231.000 38.500 192.50 +
8
Котусенко Олександр Петрович 243.000 38.500 204.50 +
9
Верета Олексій Олегович 219.500 35.500 184.00 +
10
Васильковський Олексій Костянтинович 219.000 36.500 182.50 +
11
Грибанюк Марина Валеріївна 215.000 32.500 182.50 +
12
Загорулько Тетяна Миколаївна 210.000 34.000 176.00 +
13
Рискаль Світлана Сергіївна 205.000 42.500 162.50
14
Богачьов Микола Ігорович 224.500 31.500 193.00 +
15
Літвінова Катерина Олександрівна 224.000 38.000 186.00 +
16
Власенко Оксана Григорівна 253.000 42.500 210.50 +
17
Дудник Алла Сергіївна 246.000 41.000 205.00 +
18
Линець Тарас Григорович 165.000 33.000 132.00 +