Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Шолудько Д. П. 8.500 5.000 3.50
2
Асанбаєва К. Ю. 8.110 4.110 4.00
3
Нікітенко О. В. 7.930 3.930 4.00
4
Фурдін Н. В. 7.750 3.750 4.00
5
Лисенко А. І. 7.550 4.550 3.00
6
Толмачевська М. О. 7.100 3.600 3.50
7
Бахтєєва О. М. 6.920 3.420 3.50
8
Мінова М. Б. + 6.900 3.400 3.50
9
Козонов Д. О. 6.750 3.250 3.50
10
Перелі М. В. 6.400 3.400 3.00
11
Плугатар В. Р. 6.400 3.400 3.00
12
Поросюк К. М. 6.300 3.300 3.00
13
Начев П. К. 6.190 3.190 3.00
14
Озірська Ю. С. 3.300 3.300