Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Агафонов О. Е. 9.330 4.330 5.00
2
Таценко І. В. 8.920 4.420 4.50
3
Лісняк І. О. 8.470 4.470 4.00
4
Мукан Н. В. 8.050 4.050 4.00
5
Трибрат С. І. 7.750 3.750 4.00
6
Лущик Т. М. 7.740 3.740 4.00
7
Васильченко С. О. 7.660 3.660 4.00
8
Яблонський С. В. 7.310 3.310 4.00
9
Мелащенко І. С. 7.280 3.280 4.00
10
Гаврілічєва Ю. В. 6.870 3.370 3.50