Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ 10
№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.бали | Екз. | Олімп |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Хомицький Б. Ф. | — | + | 9.760 | 4.760 | — | — | 5.00 | — |
2
|
Шпилька О. С. | — | + | 9.500 | 4.500 | — | — | 5.00 | — |
3
|
Ігнатущенко Ю. В. | — | + | 9.310 | 4.310 | — | — | 5.00 | — |
4
|
Довгаль О. О. | — | + | 9.290 | 4.290 | — | — | 5.00 | — |
5
|
Лавриненко Ю. В. | — | + | 8.020 | 4.020 | — | — | 4.00 | — |
6
|
Токаренко Н. М. | — | + | 8.000 | 4.000 | — | — | 4.00 | — |
7
|
Зеленський А. О. | — | + | 7.920 | 3.920 | — | — | 4.00 | — |
8
|
Дубина Т. А. | — | + | 7.660 | 3.660 | — | — | 4.00 | — |
9
|
Свинаренко А. С. | — | + | 6.650 | 3.650 | — | — | 3.00 | — |
10
|
Легкобит В. І. | — | + | 6.080 | 3.080 | — | — | 3.00 | — |