Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 6 / БМ НЕМАЄ
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Завадська В. Ю. | — | 143.400 | Рекомендовано (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 146.00 Біол. (ЗНО) 137.00 Сер. бал док. про освіт. 7.60 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
2
|
Млінцова І. В. | — | 130.700 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 109.00 Біол. (ЗНО) 151.00 Сер. бал док. про освіт. 7.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |