Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 5 / БМ НЕВІДОМО

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 2
Рекомендовано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Конопелько Н. В. 189.900 Рекомендовано (бюджет) Фах. іспит 186.00
Сер. бал док. про освіт. 199.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Сидоренко М. А. 181.700 Рекомендовано (бюджет) Фах. іспит 176.00
Сер. бал док. про освіт. 195.00
РK: 1.00
CK: —
+