Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ НЕВІДОМО

Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 17
Рекомендовано: 1Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Клапоушко А. П. 4.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 4.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Полуляхов О. П. 4.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 4.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Сидорова Т. А. 3.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Каспірович А. С. 3.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Плечій Н. Є. 3.000 Рекомендовано (контракт) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
6
Сереженкова В. В. 3.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
7
Павлова М. В. 3.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
+
8
Павлов О. В. 3.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
9
Овсійчук А. О. 3.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 3.00 РK: 1.02
CK: —
+
10
Самойленко С. В. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
11
Позгальов В. О. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
12
Блищик Є. Е. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
13
Гриценко Є. В. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
14
Скороход Д. Р. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
15
Лопатко О. В. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
16
Мотрюк К. Ю. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —
17
Грибков О. А. 0.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00 РK: 1.02
CK: —