Зачекайте...
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
М
Харчові технології
Технологічне відділення
2р 5м 0 0 n/a
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100)
М
Харчові технології
Технологічне відділення
2р 5м 0 0 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100)
М
Харчові технології
Технологічне відділення
2р 7м 12
Зарах.: 10
0 n/a
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100)
М
Харчові технології
Технологічне відділення
2р 7м 0 0 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100)
МС
Харчові технології
Технологічне відділення
1р 5м 10
Зарах.: 10
0 n/a
Виробництво харчової продукції (Фахове випробування, балmin 3)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4)
МС
Харчові технології
Технологічне відділення
1р 5м 0 0 0
Виробництво харчової продукції (Фахове випробування, балmin 3)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4)