МПТЕКВНАУ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Харчові технології Технологічне відділення |
2р 5м | 0 | 0 | n/a |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення |
2р 5м | 0 | 0 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення |
2р 7м |
12
Зарах.: 10
|
0 | n/a |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення |
2р 7м | 0 | 0 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |
МС
|
Харчові технології Технологічне відділення |
1р 5м |
10
Зарах.: 10
|
0 | n/a |
Виробництво харчової продукції (Фахове випробування, балmin 3) Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
МС
|
Харчові технології Технологічне відділення |
1р 5м | 0 | 0 | 0 |
Виробництво харчової продукції (Фахове випробування, балmin 3) Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |