КТБПСНУ ім.Лесі Українки
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
МС
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Віділення харчових технологій та заочного навчання |
1р 5м |
7
Зарах.: 7
|
25 | n/a |
Товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів (тестування) (Фахове випробування, балmin 120) Українська мова (вступний іспит, балmin 120) |
МС
|
Харчові технології Віділення харчових технологій та заочного навчання |
1р 10м |
15
Зарах.: 15
|
25 | n/a |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства (тестування) (Фахове випробування, балmin 120) Українська мова (вступний іспит, балmin 120) |
БС
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Віділення харчових технологій та заочного навчання |
2р 5м |
27
Зарах.: 27
|
50 | n/a |
Товарознавство та торгівля (тестування) (Фахове випробування, балmin 120) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
БС
|
Інформаційні системи та технології Віділення харчових технологій та заочного навчання |
2р 5м |
11
Зарах.: 11
|
30 | n/a |
Інформатика (Фахове випробування, балmin 120) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
БС
|
Харчові технології Віділення харчових технологій та заочного навчання |
2р 5м |
24
Зарах.: 24
|
30 | n/a |
Харчові технології (тестування) (Фахове випробування, балmin 120) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |