«ВП» МФМіБКУК
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
Б
|
документознавство та інформаційна діяльність Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
1р 10м |
11
Зарах.: 11
|
75 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
дизайн Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
1р 10м |
6
Реком.: 1
Зарах.: 5
|
100 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
готельно-ресторанна справа Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
1р 10м |
28
Зарах.: 28
|
70 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
туризм Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
1р 10м |
2
Зарах.: 2
|
100 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Дизайн Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
72
Реком.: 26
Зарах.: 46
|
100 | 0 |
Творчий конкурс Етап 1: Професійно зорієнтоване випробування (творчий конкурс, балmin 100, k=0.500) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Дизайн Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
2р 10м |
14
Реком.: 7
Зарах.: 7
|
100 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Сценічне мистецтво Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м | 0 | 30 | 0 |
Творчий конкурс Етап 1: Професійно зорієнтоване випробування (творчий конкурс, балmin 100, k=0.500) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Менеджмент соціокультурної діяльності Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
7
Реком.: 7
|
200 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
11
Реком.: 11
|
75 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Економіка Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
1
Реком.: 1
|
50 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Готельно-ресторанна справа Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
136
Реком.: 93
Зарах.: 43
|
70 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Готельно-ресторанна справа Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
2р 10м |
3
Зарах.: 3
|
70 | 0 |
Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100, k=0.900) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Туризм Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` |
3р 10м |
22
Реком.: 22
|
100 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.250) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |