СКХПНУХТ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Комп’ютерна інженерія |
20 | 30 | 10 | 106 | 37 |
|
М
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
30 | 60 | 30 | 108 | 52 |
|
М
|
Харчові технології |
n/a | 60 | 18 | 74 | 41 |
|
М
|
Харчові технології |
n/a | 55 | 32 | 62 | 26 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
5 | 30 | 25 | 65 | — |
|
М2
|
Комп’ютерна інженерія |
— | 3 | 3 | 4 | 4 |
|
М2
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
— | 41 | 41 | 5 | 2 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 56 | 56 | 4 | 3 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 4 | 4 | 5 | — |
|