ХВТКПДАА
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 25 | 5 | 22 | 16 |
|
М
|
Ветеринарна медицина |
n/a | 40 | 20 | 19 | 32 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 5 | 16 | 7 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | n/a | 9 | 7 |
|
|
М2
|
Ветеринарна медицина |
— | n/a | 2 | 6 |
|
|
М
|
Ветеринарна медицина |
n/a | 19 | 22 | 6 |
|
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 17 | 18 | 7 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | n/a | 0 | 7 |
|
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | n/a | 0 | 7 |
|
|
М2
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | n/a | 0 | 7 |
|
|
М
|
Ветеринарна медицина |
n/a | 18 | 18 | 6 |
|
|
М2
|
Ветеринарна медицина |
— | n/a | 0 | 6 |
|
|
М
|
Ветеринарна медицина |
n/a | 2 | 2 | 6 |
|
|
М2
|
Ветеринарна медицина |
— | n/a | 0 | 6 |
|