ЧКЕПКЧОССТЯЄЧЦССТУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Облік і оподаткування |
— | 40 | 40 | 4 | 10 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 40 | 40 | 13 | 32 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 40 | 40 | 23 | 36 |
|
М
|
Право |
— | 60 | 60 | 48 | 77 |
|
М
|
Комп’ютерна інженерія |
— | 40 | 40 | 17 | 22 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 35 | 35 | 24 | 35 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 50 | 50 | 55 | 68 |
|
М
|
Туризм |
— | 30 | 30 | 14 | 36 |
|
М
|
Облік і оподаткування |
— | 15 | 15 | 1 | 11 |
|
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 18 | 18 | 4 | 16 |
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 15 | 15 | 15 | 35 |
|
М
|
Право |
— | 25 | 25 | 25 | 43 |
|
М2
|
Право |
— | 5 | 5 | 7 | 43 |
|
М
|
Комп’ютерна інженерія |
— | 15 | 15 | 25 | 20 |
|
М
|
Харчові технології |
— | 10 | 10 | 23 | — |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 24 | 24 | 18 | — |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 6 | 6 | 25 | 61 |
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 16 | 16 | 24 | 61 |
|
М
|
Туризм |
— | 15 | 15 | 23 | 37 |
|
М2
|
Туризм |
— | 7 | 7 | 14 | 37 |
|
М2
|
Облік і оподаткування |
— | 5 | 5 | 0 | 11 |
|
М2
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
— | 2 | 2 | 0 | 16 |
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 5 | 5 | 0 | 35 |
|
М2
|
Комп’ютерна інженерія |
— | 5 | 5 | 0 | 20 |
|
М2
|
Харчові технології |
— | 5 | 5 | 4 | — |
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 4 | 4 | 1 | 61 |
|