Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-01.08.2022 (3р 0м)
ВМ 6 • БМ 5 • К 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Наумчук К. О. 362.000 Допущено 102 109 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
2 Терешонок В. С. 140.000 Зареєстровано 6
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
Квота-1