ХВТКПДАА
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 16
БМ
30
ВМ
35
Контракт
35
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 22
БМ
35
ВМ
40
Контракт
40
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 9
БМ
5
ВМ
5
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 22
БМ
7
ВМ
19
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 16
БМ
5
ВМ
17
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 11
БМ
8
ВМ
18
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|