Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 50 • БМ 8 • К 42
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.38
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рошка Д. В. 15.700 До наказу (б) 6 5 4.7
  • Українська мова (диктант): 6
  • Біологія (тестування): 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
+
2 Назаренко М. А. 13.800 До наказу (б) 4 5 4.8
  • Українська мова (диктант): 4
  • Біологія (тестування): 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
3 Пономаренко Є. С. 14.800 Рекомендовано (б) 4 4 6.8
  • Українська мова (диктант): 4
  • Біологія (тестування): 4
  • Середній бал документа про освіту: 6.8