Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 20 • БМ 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стадник А. Л. 275.000 Рекомендовано (б) 112 147 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 112
  • фаховий іспит: 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
+
2 Чубенко Т. В. 251.600 Рекомендовано (б) 106 131 14.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 106
  • фаховий іспит: 131
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6
+