Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коміссаренко К. В. 419.000 До наказу (к) 119 147 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
+
2 Боголюбський А. С. 377.000 Заява надійшла з сайту 113 128 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК