РДАК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Харчові технології
Заяв 35
БМ
25
ВМ
25
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 35
БМ
25
ВМ
25
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Агроінженерія
Заяв 58
БМ
50
ВМ
50
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 54
БМ
50
ВМ
50
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Агроінженерія
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Ветеринарна медицина
Заяв 5
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|