Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Паливода Д. О. 463.000 Допущено 143 179 6.1
  • Українська мова та література: 143
  • Біологія: 179
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
Квота-1
2 Ярема М. М. 500.588 Допущено 162 135 6.6
  • Українська мова та література: 162
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • СК
  • РК
3 Дитюк Ю. О. 482.500 Допущено 171.5 156 7.5
  • Українська мова та література: 171.5
  • Історія України: 156
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
4 Скидан Є. Б. 469.500 Допущено 171.5 152 6.6
  • Українська мова та література: 171.5
  • Історія України: 152
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
5 Тутутченко О. В. 458.750 Допущено 143 131 7.2
  • Українська мова та література: 143
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
6 Саверський І. В. 451.000 Допущено 152.5 118 7.1
  • Українська мова та література: 152.5
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
7 Самко С. А. 424.200 Допущено 100 116 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • СК
  • РК