«ВСП» КФКРГНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 25
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 10
БМ
—
ВМ
31
Контракт
31
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 55
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17
БМ
—
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 129
БМ
n/a
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 40
БМ
—
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 59
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 46
БМ
n/a
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 38
БМ
—
ВМ
48
Контракт
48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|