«ВСП» КФКРГНУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 25
БМ
15
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 131
БМ
80
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 84
БМ
20
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 10
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 72
БМ
10
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 52
БМ
10
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 7
БМ
—
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 34
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 26
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 20
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|