ВСП СФК НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Комп’ютерна інженерія Комп'ютерна інженерія
Заяв 77
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Комп’ютерна інженерія Комп'ютерна інженерія
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Комп’ютерна інженерія Комп'ютерна інженерія
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 89
БМ
35
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44
БМ
32
ВМ
90
Контракт
90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 43
БМ
21
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Готельно-ресторанна справа Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 37
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Комп’ютерна інженерія Комп'ютерна інженерія
Заяв 1
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 5
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 5
БМ
—
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|