Зачекайте...

ВСП «ІФФКРСіТ НУХТ»

Спеціальність
Маркетинг
Заяв 33 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 5 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 61 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 10 БМ 10 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Маркетинг
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Харчові технології
Заяв 44 БМ 30 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Харчові технології
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 31 БМ 5 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Туризм
Заяв 12 БМ 8 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Туризм
Заяв 5 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій» (ВСП «ІФФКРСіТ НУХТ») у 2022 році