ВСП МПТЕФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 24
БМ
20
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 11м
|
|||||||
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 33
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 11м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 60
БМ
50
ВМ
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 6м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 51
БМ
50
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 6м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 12
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Відділення обліку та харчової продукції
Комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 12
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Відділення обліку та харчової продукції
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення обліку та харчової продукції
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|