ПКТ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 69
БМ
25
ВМ
33
Контракт
33
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 67
БМ
25
ВМ
48
Контракт
48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 6м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 56
БМ
11
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 45
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 54
БМ
20
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 6м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 12
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|